diensten-tarieven
zwaaien2

Grip voor starters

Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Wij helpen je met het beantwoorden van deze vragen en adviseren in alle essentiële onderwerpen gerelateerd aan het ondernemerschap.

De oprichting van je bedrijf

Een goed begin is het halve werk. Wil je graag een bedrijf starten? Dan is het zaak om je goed voor te bereiden. Met ons stappenplan  helpen we je graag op weg. Denk aan de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, het aanvragen van een zakelijke rekening, inventarisatie van de benodigde verzekeringen en aanvullende specifieke rechten en plichten in jouw branche.

Belastingen

Als starter krijg je te maken met de Belastingdienst. Wat is het verschil tussen omzetbelasting en inkomstenbelasting? En welke aftrekposten en voordelen zijn er voor startende ondernemers? We helpen je op weg met de belastingen waarmee je te maken zult krijgen, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Boekhouding

De financiële positie van je onderneming kennen, is essentieel. Een goede administratie geeft je daarbij doorlopend inzicht in de voortgang. Het is tevens een middel om je onderneming te sturen. Stijgen je inkomsten en hoe ontwikkelen je uitgaven? Welke klanten hebben nog niet betaald? Je bent wettelijk verplicht een bedrijfsadministratie bij te houden en te bewaren. Wij helpen je met het opzetten van je administratie, geven advies en zijn op de hoogte van verschillende fiscale voordelen.