diensten-tarieven
zwaaien2

Grip voor VOF’s

Boekhouden kan best tijdrovend zijn. Ervaar het gemak van Grip Boekhouding. Je houdt tijd over en hebt altijd en overal direct inzicht in je financiële situatie. Zo neem je makkelijker de juiste beslissingen voor je bedrijf.

BTW aangifte en jaarlijkse aangifte inkomsten- belasting

We verzorgen vanzelfsprekend de aangifte omzetbelasting (btw) en de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting (IB) voor alle vennoten. Voor een correcte verwerking van deze aangiften is het bijhouden van jullie administratie essentieel. Dit houden wij graag simpel en effectief. We koppelen met de bankrekeningnummer van jullie onderneming om dagelijkse updates te ontvangen over de inkomsten en uitgaven. Alle facturen/bonnetjes kunnen eenvoudig gedeeld worden via onze app of e-mail

Facturen versturen

Factureren is misschien wel het leukste onderdeel van het ondernemen. Het is de beloning voor je prestaties of geleverde goederen. We werken met geavanceerde factuurprogramma’s waarmee je snel en eenvoudig facturen maakt. Facturen die passen bij jouw huisstijl én voldoen aan alle regels. Met enkele klikken maak je een factuur. Selecteer de klant, geef de factuurregels op en… klaar. Je kunt ervoor kiezen om zelf te factureren of dit door ons te laten doen. 

Altijd en overal inzicht in je cijfers, ook per vennoot

Wie inzicht heeft in de cijfers, kan snel de juiste beslissingen nemen. Laat je cijfers voor je werken met behulp van onze boekhoudprogramma’s. Je hebt altijd en overal toegang tot je cijfers, bekijk je uren per klant, openstaande facturen of bijvoorbeeld je winst- en verliesoverzicht.