diensten-tarieven
zwaaien2

Loonadministratie

We verzorgen alles met betrekking tot je loonadministratie op een duidelijke en efficiënte manier. Het verlonen, opstellen van contracten, bijhouden van verlof en het indienen van declaraties zijn hier onderdeel van. Je hebt 24/7 toegang tot de gegevens van je werknemers, handige dashboards en diverse rapportages. 

Simpel en snel de verloning doen

Alle uren, vergoedingen en wijzigingen verwerken we op een eenvoudige manier, waarna de loonstroken binnen enkele seconden beschikbaar zijn. Je ontvangt periodieke overzichten met duidelijke financiële rapportages. Ook kun je zelf toegang krijgen tot onze applicatie waardoor je 24/7 op ieder gewenst moment kunt inloggen om bij je gegevens te kunnen.

Contract verwerking

Een goede relatie tussen werkgever en medewerker begint met een juiste arbeidsovereenkomst. Schriftelijk beschrijven wat je van elkaar verwacht. De eerste stap in contractverwerking. Maar welke arbeidsovereenkomst heb je nodig? Met welke CAO krijg je te maken? En welke wettelijke regels moet je je als werkgever aan houden? Geen zorgen, onze personeelsadviesbureau regelt dit zorgeloos voor je. Een compleet geautomatiseerde loon- en contractverwerking via een eigen digitaal portaal.

HR en Personeels-advies

Wanneer het om jouw mensen gaat wil je een persoonlijk en vertrouwd gezicht hebben. Personeelsadvies op maat, wat past bij jouw mensen en jouw organisatie. Daarom bieden wij een vast aanspreekpunt voor al jouw personeelsvragen. En weten we het zelf niet? Dan kent ons personeelsadviesbureau een groot netwerk van specialisten.