HR & loonadministratie gewoon goed geregeld,
volledig online en alles op één plek 

Duidelijk en efficiënt

We verzorgen al je HR-zaken op een duidelijke en efficiënte manier. Het opstellen van contracten, bijhouden van verlof en het indienen van declaraties zijn hier onderdeel van. Je hebt 24/7 toegang tot de gegevens van je werknemers, handige dashboards en diverse rapportages. 
Je volledige HR- en salarisadministratie wordt verzorgd voor een vooraf vastgesteld all-in tarief per maand.

Complete online personeelsadministratie AVG proof

In een beveiligde online omgeving kun je de gegevens van je werknemers opslaan, waaronder het arbeidscontract, een ID-kaart en de loonbelastingverklaring. Vanuit onze software heb je ook de mogelijkheid om documenten met je werknemers te delen. Belangrijk om te weten, onze HR-software voldoet aan de AVG.

Arbeidscontracten volledig geautomatiseerd

Je kunt met één druk op de knop een arbeidscontract aanmaken, nadat je de gegevens van de werknemer hebt ingevoerd. Je kunt gebruik maken van onze standaard template, die juridisch gecontroleerd zijn. Je kunt ook zelf een template uploaden.

Verlof en verzuim volledig online goedkeuren en bijhouden

Je kunt je werknemers uitnodigen om vanuit ons online systeem verlof aan te vragen en hun verlofhistorie te bekijken. Jij als werkgever krijgt een e-mail om het verlof goed te keuren en herinneringen om het goedkeuren niet te vergeten. Eenmaal goedgekeurd wordt alles automatisch bijgewerkt.

Eenvoudig werknemers aannemen

Bij het aannemen van een nieuwe werknemer, is het belangrijk dat alle gegevens op een correcte manier worden vastgelegd om de loonadministratie te kunnen verzorgen. Je kunt dit door ons laten doen, maar ook prima zelf doen of je werknemer uitnodigen om het te doen.

Simpel en snel de verloning doen

Alle uren, vergoedingen en wijzigingen verwerken we op een eenvoudige manier, waarna de loonstroken binnen enkele seconden beschikbaar zijn. Je ontvangt periodieke overzichten met duidelijke financiële rapportages. Ook kun je zelf toegang krijgen tot onze applicatie waardoor je 24/7 op ieder gewenst moment kunt inloggen om bij je gegevens te kunnen.

Loonstroken

Onze werkwijze is niet alleen duidelijk voor jou, maar ook voor je werknemers. Zij ontvangen iedere maand een e-mail met een link naar de loonstrook. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je werknemers toegang te geven in ons portaal waarin ze zelf bij hun gegevens en loonstroken kunnen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte